Overname Limovlees

Laatst bijgewerkt: 14 January 2014 23:17

Geachte limovleesklant,

Allereerst onze excuses dat de website enkele dagen niet beschikbaar was. Wij hebben echter niet stil gezeten. Zoals u weet is Limovlees uniek in zijn kwaliteit en service. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Voor Teus Dekker, voormalig eigenaar, werd het moeilijk om deze groei te combineren met zijn andere werkzaamheden. Daarnaast heeft Hermine Boer ook andere bezigheden, waardoor ook zij zal stoppen met Limovlees.

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat wij, Henk en Heleen Verrips- Zweistra, verder gaan met Limovlees. Henk is werkzaam op de boerderij van Cowporation. Heleen, werkzaam in de slagerij van haar broer, Kwaliteitsslagerij Zweistra. Beiden hebben we een link met vlees. Samen hebben wij 1 zoontje van 14 maanden, Henderik.

Wij zijn verheugd om Limovlees.nl onder onze hoede te nemen en de huidige kwaliteit te waarborgen. Verder zullen we het assortiment uitbreiden met diverse soorten worsten om onze klanten nog meer tegemoet te kunnen komen. Deze worsten kopen wij in bij een zeer vakbekwaam en voor ons bekend bedrijf. Beter bekend onder de naam; Kwaliteitsslagerij Zweistra. De worstmaker, broer van Heleen, is een echte vakman met veel kennis en kunde.

De bedrijfsovername brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee wat betreft de kwaliteit. Wat verandert er wel? Wij zullen maandelijks een nieuwsbrief rondsturen met hier in diverse aanbiedingen. Meld u nu aan! Daarnaast verlagen wij voor diverse plaatsen de bezorgkosten.Zodra u een bestelling op onze website invoert, ziet u de wijziging voor uw eigen plaats. Staat uw postcode er niet bij, laat het ons weten via de e-mail; limovlees@gmail.com. Voor de plaatsen ver uit onze omgeving kan het wat langer duren voordat wij komen bezorgen in verband met het maken van een route. Om dit te voorkomen kunt u uw bekenden en familieleden op ons attenderen. Verder zijn er 2 afhaalplaatsen. Dit zijn; Leerbroekseweg 9 te Leerbroek en Herzweg 3 te Alblasserdam. De afhaaldagen zijn dinsdag en zaterdag. De bestelling kan elke week opgehaald worden. U kunt zowel pinnen als contant betalen.

Kies vandaag nog voor puur natuur. Kies nu voor topkwaliteit. Ga naar www.limovlees.nl en bestel uw Limousin rundvlees, lamsvlees, kippenvlees en diverse soorten worst online. Simpel en snel! Of bel met Limovlees voor meer informatie: 06-21661240.

Om de overname te vieren en u kennis te laten maken met onze nieuwe producten hebben wij diverse aanbiedingen. Zie voor meer informatie de nieuwsberichten.

Met vriendelijke groet,

Henk en Heleen Verrips