Februari aanbiedingen

Laatst bijgewerkt: 04 February 2014 10:57

Aanbiedingen februari                                                Deze hele maand bij iedere bestelling van minimaal €40 een gratis fijne rookworst (varken)

Op veler verzoek! Heerlijke rundervinken. Nu voor maar € 5,25 per 4 stuks. Daarnaast ook limogehaktstaven van 100% puur natuur limousin rundvlees. Nu voor maar € 4,98 per 5 stuks.

Deze maand een hele kip van € 6,98 per stuk nu voor €5,50 per stuk. Kippenpoten nu voor maar €4,50 per kilo.

Onze overheerlijke limo runderrookworst extra voordelig in februari. Probeer 'm zeker voor € 2,98 per stuk. De leverworst is ook de moeite waar. Daarom nu € 2,50 per stuk

Wij hebben over het afhalen en de bezorging van het vlees nagedacht. Dit heeft er toe geleid dat wij 1 keer in de 2 weken op vrijdag een vaste dag hebben ingepland. U wordt altijd telefonisch op de hoogte gebracht wat betreft tijd en plaats.

In de afgelopen tijd kwamen er weer diverse verontrustende berichten over de kwaliteit van rundvlees in de media naar voren. Het zogenaamde paardenvleesschandaal. Wij kunnen garanderen dat het limovlees wat wij leveren puur natuur rundvlees is van hoge kwaliteit.

Ook hebben we deze maand 2 nieuwe producten in ons assortiment; rundervinken en rundergehaktstaven.

Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,

Henk en Heleen Verrips